یکشنبه 3 حمل 1404 برابر با Sunday, 23 March , 2025

آلمان به دنبال اخراج پناهجویان افغانستانی

رسانه‌های آلمانی گزارش داده‌اند که پس از اقدام عمدی یک شهروند افغان در مونیخ برای زیر گرفتن چند نفر با خودروی خود، نخست‌وزیر ایالت بایرن آلمان خواستار آغاز مذاکرات فوری مقام‌های کشورش با مسئولان حکومت طالبان به منظور انتقال مهاجران مجرم به افغانستان شده است.
آلمان به دنبال اخراج پناهجویان افغانستانی

به گزارش خبرگزاری مهاجر؛ مارکوز زودر، نخست‌وزیر ایالت بایرن آلمان، پس از حمله یک شهروند افغانستانی در مونیخ، خواستار آغاز فوری مذاکرات با طالبان درباره پروازهای اخراج مهاجران به افغانستان شد.

زودر با تأکید بر ضرورت انجام یک پرواز در هر هفته، گفته است که وزیران خارجه و داخله آلمان باید از روز دوشنبه مذاکرات مستقیم با طالبان را در این زمینه آغاز کنند.

رسانه‌های آلمانی به نقل از زودر گزارش داده‌اند که تنها در ایالت بایرن، حدود ۲ هزار شهروند افغانستانی واجد شرایط اخراج از آلمان هستند که نزدیک به ۲۰۰ نفر از آن‌ها مرتکب جرایم جدی شده‌اند.

این مقام آلمانی برای اجرای این سیاست، یک برنامه‌ی پنج ماده‌ای تنظیم کرده است که بر اساس آن، روند اخراج پناهجویان افغان از هفته‌ی آینده آغاز شود.

او همچنین خواستار توقف صدور ویزا برای افغان‌ها و تدوین یک برنامه‌ی اضطراری برای مهاجران افغان شد و تأکید کرد: «ما باید امنیت کشور خود را در اولویت قرار دهیم و مهاجرت غیرقانونی را محدود کنیم.»

مارکوس زودر همچنین خواستار تدابیر سخت‌گیرانه علیه اسلام‌گرایی افراطی شد. او پیشنهاد کرد که منابع مالی مساجد و نهادهای اسلامی که مظنون به حمایت از افراط‌ گرایی هستند، مسدود شود و از معافیت مالیاتی محروم گردند.

زودر همچنین بر گسترش اختیارات نهادهای امنیتی تاکید کرد و گفت که این اختیارات باید شامل ذخیره‌ی اطلاعات مخابراتی و استفاده از هوش مصنوعی برای تعقیب مجرمان باشد.

او افزود: «ما باید وب‌سایت‌های اسلام‌گرای افراطی را مسدود کنیم تا از گسترش بنیادگرایی از طریق اینترنت جلوگیری شود. نباید زندگی را برای دشمنان جامعه‌ی آزاد خود آسان کنیم.»

پس از حمله‌ی اخیر در شهر مونیخ آلمان که یک جوان ۲۴ ساله‌ی افغان باعث زخمی شدن دست‌کم ۳۹ نفر شد و دو نفر، از جمله یک مادر و کودک دو ساله‌اش جان باختند، حساسیت‌ها نسبت به افغان‌ها در آلمان بیشتر شده است.

لینک کوتاه: https://mohajer.news/?p=9694
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
آخرین دیدگاه ها
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه شما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x