پنج‌شنبه 21 حمل 1404 برابر با Thursday, 10 April , 2025

مقام طالبان مهاجرت بی‌رویه جوانان به خارج فاجعه را خواند.

در برنامه اختتامیه سمینار آموزشی "تجارت آنلاین برای توانمندسازی جوانان افغانستان"، مسئولان وزارت اطلاعات و فرهنگ تأکید کردند که جوانان به عنوان نقطه قوت هر کشور به شمار می‌روند و امارت اسلامی با فراهم ساختن فرصت‌های شغلی در صدد جلوگیری از مهاجرت آنها و توسعه کشور است.
مقام طالبان مهاجرت بی‌رویه جوانان به خارج فاجعه را خواند.

به گزارش خبرگزاری مهاجر، کارگاه سه روزه‌ای از سوی معاونت امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ حکومت طالبان به هدف بلند بردن ظرفیت جوانان و آشنایی آنان با فریلانس (کار آزاد) و تجارت آنلاین برای د‌ه‌ها شرکت کننده از سراسر افغانستان در کابل برگزار شد‌.

مولوی نعیم الحق حقانی، رئیس مرکز اطلاعات و رسانه‌های حکومت، در اختتامیه این سمینار، جوانان را به عنوان عنصر مهم و با اهمیت جامعه معرفی کرده و بر لزوم توجه ویژه به این قشر تأکید کرد.

وی با اشاره به جنگ‌های تاریخی علیه انگلیس، شوروی و امریکا در افغانستان، افزود که این جوانان بودند که با فداکاری خود سبب شکست ابرقدرت‌ها در افغانستان شدند.

رئیس مرکز رسانه ها همچنین بر این نکته تأکید کرد که اگر نیروی جوان کشور مهاجرت کند، افغانستان با کمبود نیروی کاری خلاق مواجه خواهد شد.

مولوی حقانی با اشاره به چالش‌های مهاجرت جوانان، اظهار داشت که امارت اسلامی باید شرایط اشتغال را برای جوانان فراهم کند تا از خروج آنها از کشور جلوگیری شود.

وی از پیشرفت‌های علمی و تکنولوژیکی یاد کرده و خواستار مشارکت فعال جوانان در این زمینه‌ها شد.

ملا بخت الرحمن شرافت، معاون مالی و اداری وزارت بهداشت، نیز در این سمینار از جنگ‌های افغانستان یاد کرده و بر ضرورت توجه به وضعیت جوانان تأکید کرد.

وی بر اهمیت مدیریت زمان و استفاده بهینه از فرصت‌ها برای جوانان در راستای رشد و توسعه کشور تأکید نمود.

قاری محمد یونس راشد، معاون امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ، نیز بیکاری را یکی از بزرگترین چالش‌های جوانان دانسته و تأکید کرد که امارت اسلامی در تلاش است تا با ایجاد فرصت‌های شغلی از مهاجرت جوانان جلوگیری کند.

او با اشاره به وضعیت بیکاری و فقر در این کشور افزود که آنان در تلاش هستند با فراهم کردن زمینه‌ کار، از فرار مغزها و مهاجرت جوانان به دیگر کشورها جلوگیری کنند.

قاری یونس راشد با اشاره به رشد اقتصادی افغانستان، خاطرنشان ساخت که صادرات کشور از ۸۰۰ میلیون دلار در زمان جمهوریت به دو میلیارد دلار در حال حاضر افزایش یافته است.

مسئولان وزارت اطلاعات و فرهنگ طالبان در حالی از حمایت جوانان سخن می‌گویند که اغلب جوانان افغانستان اعم از باسواد و بی‌سواد، در مهاجرت به‌سر می‌برند و یا در پی خارج شدن از این کشور هستند.

همچنین با تغییر حکومت در افغانستان بی‌انگیزگی فزاینده‌ای در میان جوانان دانش‌آموخته و دانشجوی این کشور نیز به وجود آمده است.

لینک کوتاه: https://mohajer.news/?p=9852
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از


۰ نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
آخرین دیدگاه ها
پر بازدیدترین ها
۰
دیدگاه شما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x