جمعه 2 قوس 1403 برابر با Friday, 22 November , 2024
جستجو
Close this search box.

به گزارش خبرگزاری مهاجر؛ علی رغم افزایش هشدارها در رابطه با نقض حقوق انسانی و بین المللی در ترکیه، وزارت کشور آن اخراج مهاجران غیرقانونی از این کشور را افزایش داده و اعلام نموده که مسئله مبارزه با مهاجرت غیرقانونی جزو اولویت های نیروهای پلیس این کشور است.

علی یرلی کایا، وزیر کشور ترکیه می گوید: در کلیه استان های ترکیه بخصوص استانبول، نیروهای پلیس از هفته گذشته طرح جستجوی پناهندگان غیرقانونی را به طور گسترده آغاز نموده است. وزیر کشور ترکیه تعهد کرده که پناهندگان غیرقانونی را تا 5 ماه آینده از کشور اخراج نماید.

انتقادات از حضور آوارگان مخصوصا آوارگان سوری در ترکیه در جریان انتخابات اخیر ریاست جمهوری و پارلمانی شدت گرفت تا جایی که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه مجبور شد، قول دهد که مشکل مهاجرت غیرقانونی را حل می‌کند.

وزیر کشور ترکیه در این رابطه به روزنامه حرییت گفت، پلیس و واحدهای انتظامی این کشور پاسپورت‌ها و مدارک شناسایی را در همه جای ترکیه چک می‌کنند و وقتی یک مهاجر غیرقانونی پیدا می‌شود او را به مراکز بازداشت می‌فرستند و در آنجا اثر انگشت گرفته می‌شود و سپس برای انجام مقدمات اخراج به اداره مهاجرت منتقل می‌شود.

وزیر کشور ترکیه مهاجران غیرقانونی را افرادی تعریف کرد که به صورت غیرقانونی وارد ترکیه شده‌اند یا افرادی که ترجیح می‌دهند با وجود انقضای ویزای اقامت خود در این کشور بمانند یا افرادی که بدون دریافت مجوز کار می‌کنند.

یرلی کایا، که از دستگیری ۱۵۰۰۰ “مهاجر غیرقانونی” در ماه ژوئن خبر داد، ملیت هیچ یک از مهاجران اخراج شده را فاش نکرد؛ اما کاربران شبکه‌های اجتماعی نظراتی را به اشتراک گذاشتند که تأیید می‌کند که اخراجی‌ها عمدتاً آوارگان سوری و افغان هستند، در حالی که برخی دیگر از کاربران گزارش دادند که دستگیری همه ملیت‌ها را شامل می‌شود.

آوارگان سوری در ترکیه بزرگترین معضل در پرونده مهاجرت غیرقانونی این کشور محسوب می‌شوند. حدود ۳.۴ میلیون آواره سوری در ترکیه هستند که بیش از ۵۰۰ هزار تن از آنها در استان استانبول حضور دارند، استانی که پلیس ترکیه بزرگترین حمله امنیتی را در آنجا به منظور تعقیب آوارگان انجام داد.

منبع: ایسنا

لینک کوتاه: https://mohajer.news/?p=5023
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
آخرین دیدگاه ها
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه شما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x