دوشنبه 25 حمل 1404 برابر با Sunday, 13 April , 2025

کاهش درخواست‌های پناهندگی در آلمان و تغییر مقصد پناهجویان در اتحادیه اروپا

کاهش درخواست‌های پناهندگی در آلمان و تغییر مقصد پناهجویان در اتحادیه اروپا

آلمان که سال‌ها به‌عنوان مقصد اصلی پناهجویان در اتحادیه اروپا شناخته می‌شد، اکنون جایگاه خود را از دست داده است. بر اساس گزارش روزنامه “ولت ام زونتاگ” که بر پایه آمار منتشرنشده آژانس پناهندگی اتحادیه اروپا (EUAA) تهیه شده، در سه‌ماهه اول سال ۲۰۲۵، فرانسه با ثبت ۴۰ هزار و ۸۷۱ درخواست پناهندگی، به صدر جدول کشورهای پذیرنده پناهجویان در اتحادیه اروپا صعود کرده است. اسپانیا و آلمان نیز به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم قرار دارند.

در همین بازه زمانی، تعداد درخواست‌های پناهندگی در آلمان به ۳۷ هزار و ۳۸۷ مورد کاهش یافته که نسبت به مدت مشابه سال گذشته، کاهشی ۴۱ درصدی را نشان می‌دهد. در مقابل، کشورهای مجارستان و اسلواکی کمترین تعداد درخواست‌ها را ثبت کرده‌اند.

 

افزایش تقاضاهای پناهندگی اتباع ونزوئلا

در میان پناهجویان، اتباع ونزوئلا بیشترین تعداد درخواست‌ها را در اتحادیه اروپا، سوئیس و نروژ ثبت کرده‌اند. پس از آنها، پناهجویان افغانستانی و سوری قرار دارند. درخواست‌های پناهندگی از سوی ونزوئلایی‌ها در سه‌ماهه اول سال جاری میلادی ۴۴ درصد افزایش یافته است. همچنین، تقاضاهای پناهندگی اوکراینی‌ها، چینی‌ها و هندی‌ها نیز رشد چشمگیری داشته، در حالی که درخواست‌های اتباع سوریه، کلمبیا و ترکیه کاهش یافته است.

آلمان همچنان مقصد اصلی پناهجویان سوری در اتحادیه اروپا باقی مانده است. بیش از نیمی از درخواست‌های پناهندگی سوری‌ها در این منطقه در آلمان ثبت می‌شود و یک‌چهارم کل متقاضیان پناهندگی در این کشور را سوری‌ها تشکیل می‌دهند. پس از سوری‌ها، پناهجویان افغانستانی و ترکیه‌ای بیشترین تعداد درخواست‌ها را در آلمان داشته‌اند. در همین حال، فرانسه به مقصد اصلی پناهجویان اوکراینی تبدیل شده است.

 

بحث‌های سیاسی درباره پذیرش پناهجویان

اتحادیه شهرها و نواحی آلمان (DLT) خواستار توقف پذیرش عمومی مهاجران از مناطق جنگی شده است. آخیم بروتل، رئیس این اتحادیه، در مصاحبه‌ای با روزنامه “نویه اوزنابروکر” تأکید کرد که بهتر است پناهجویان جنگی در مناطق نزدیک به مناطق بحران‌زده باقی بمانند. او همچنین از دولت آینده آلمان خواست تا توزیع عادلانه‌تر پناهجویان در کشورهای عضو اتحادیه اروپا را تضمین کند.

لینک کوتاه: https://mohajer.news/?p=10184
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از


۰ نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
آخرین دیدگاه ها
پر بازدیدترین ها
۰
دیدگاه شما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x