سه‌شنبه 24 میزان 1403 برابر با Tuesday, 15 October , 2024
جستجو
Close this search box.

هندریک ووست، رئیس دولت ایالت نوردراین-وستفالن آلمان خواستار راه‌اندازی فرایند پناهندگی متقاضیان قبل از ورود به اروپا شد. او این اقدام را برای “پایان مهاجرت غیرقانونی به اروپا” لازم دانست.

بحران مهاجرت غیرقانونی به آلمان و اتحادیه اروپا و مقابله با آن در حال حاضر از اولویت بالایی در محافل سیاسی آلمان برخوردار است.

در همین زمینه هندریک ووست، رئیس دولت ایالت نوردراین-وستفالن آلمان خواستار راه‌اندازی فرآیند بررسی درخواست متقاضیان پناهندگی پیش از ورودشان به اروپا شده است.

این سیاستمدار حزب دموکرات مسیحی آلمان (CDU) در این‌باره به روزنامه آلمانی “زوددویچه تسایتونگ” گفت: «اگر فردی شرایط دریافت پناهندگی را نداشته باشد، اصلا نباید وارد خاک آلمان شود. موارد مهاجرت‌ غیرقانونی باید پایان یابند تا ما بتوانیم عدالت را برای افرادی که واقعاً به کمک ما نیاز دارند و به خاطر جنگ در فرار هستند، برقرار کنیم.»

هندریک ووست معتقد است که در این راستا “باید در مورد اجرای رویه‌های پناهندگی در خارج از خاک اروپا به طور جدی بحث و با کشورهایی که در مسیرهای فرار قرار دارند، قرارداد منعقد شود.”

رئیس دولت ایالت نوردراین-وستفالن اشاره کرد: «ما می‌توانیم در ازای تعهدات مالی که مشابه توافقنامه بین اتحادیه اروپا و ترکیه است، با کشورهای شمال آفریقا نیز به توافق برسیم. در این راستا باید کشورهای شریک در شمال آفریقا آمادگی خود را برای بازپس گیری هر فردی که به طور غیرقانونی از مرزهای دریایی و زمینی آن کشور به سوی اتحادیه اروپا عبور می‌کند، اعلام کنند.»

ووست همچنین تاکید کرد: «پناهندگان باید پس از ورود به اروپا، دوباره به کشورهای شریک در امتداد مسیرهای فرار فرستاده شوند تا مراحل پناهجویی آنها بر اساس حاکمیت قانون، پیگیری شود.»

کریستین دور، رئیس فراکسیون پارلمانی حزب دموکرات آزاد آلمان (FDP) نیز در این مورد گفت که حزب او نیز “از اجرای مراحل پناهندگی در کشورهای ثالث خارج از اتحادیه اروپا پشتیبانی می‌کند.”

او همچنین اضافه کرد: «برقراری چنین مقرراتی باعث ایجاد شفافیت در مورد وضعیت پناهندگی می‌شود و پناهجویانی را که شرایط دریافت پناهندگی ندارند از عبور خطرناک از طریق دریای مدیترانه باز می‌دارد. این همچنین یک مسئله انسانی است.»

نانسی فزر، وزیر کشور آلمان در سفر اخیر خود به مراکش با دولت این کشور در مورد تدوین توافق‌نامه‌ای برای مدیریت مهاجرت از این کشور به اروپا، به مذاکره پرداخت.

او اشاره کرد که توافق‌نامه‌ در نظر گرفته شده در این زمینه به منظور “تسهیل فرآیند بازگشت مهاجران به کشورهای مبدا” و از سوی دیگر نیز همچنین “جذب نیروهای متخصص برای اشتغال در آلمان” است.

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان نیز در سفر فعلی خود به نیجریه و غنا با سران این کشورها در زمینه بازگشت مهاجران بدون حق اقامت در آلمان، به گفت‌و‌گو پرداخت.

او در نیجریه خواستار راه‌اندازی گسترده “مراکز مهاجرت” شد و درباره همکاری پیرامون بازگرداندن پناهجویان رد شده نیز پافشاری کرد.

غنا در حال حاضر از دیدگاه آلمان به عنوان “کشور مبدأ و امن برای بازگرداندن پناهجویان رد شده” نقش یک کشور”نمونه” را ایفا می‌کند.

لینک کوتاه: https://mohajer.news/?p=5740
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
آخرین دیدگاه ها
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه شما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x