شنبه 1 جدی 1403 برابر با Saturday, 21 December , 2024

به گزارش خبرگزاری مهاجر؛ زن ایرانی جاعل پاسپورت که رئیس آژانس مسافربری در آلمان بوده است به جرم خدمات رسانی غیر قانونی به ایرانیانی که قصد مهاجرت به آلمان را داشته اند بازداشت شده و در انتظار محاکمه است. این زن در شهر کلن آلمان برای مشتریانش گذرنامه جعلی صادر می کرده و به کارمندان سفارتخانه و فرودگاه رشوه پرداخت می کرده است.

این زن ایرانی که ۴۲ سال دارد و صاحب یک آژانس مسافرتی است که از تهران و کلن اداره می‌شده، به دلیل “اعمال غیرقانونی” دستگیر شد. وی در فضای مجازی تبلیغاتی با عنوان “بسته همه‌جانبه و بی‌دغدغه” مهاجرت به آلمان، پخش می کرده است و در مقابل گرفتن مبالغ زیاد از متقاضیان مهاجرت، برایشان گذرنامه جعلی درست می کرده است.

به گفته دادستان عمومی، فعالیت غیرقانونی این زن ۴۲ ساله در پاییز ۲۰۱۶ آغاز شد. او متهم به عضویت در یک باند ورود غیرقانونی مهاجران به آلمان است و دختر و برادرش نیز با این باند همکاری داشته‌اند.

دادستانی این زن را به ۱۵ مورد عمل خلاف قانون متهم کرده است. روزنامه محلی کلن نوشته است که فعالیت‌های این زن از نوامبر ۲۰۱۶ شروع شده است، زمانی که او یک زن ایرانی و پسر چهار ساله‌اش را با ویزای تجاری به ایتالیا و از آنجا به آلمان آورد. این زن در آلمان تقاضای پناهندگی کرد و علت را گرویدن به مسیحیت و تعقیب شدنش در ایران عنوان کرد.

صاحب آژانس مسافرتی برای دریافت ویزای جعلی، معادل ۴۲ هزار یورو دریافت کرده است. گفته می‌شود او برای انجام این کار به یک واسطه در سفارت ایتالیا در ایران پول داده است. این باند شماره بلیط انتظار مراجعه‌کننده را به واسط مزبور داده تا وقتی نوبت به شماره مربوطه برسد، او کارها را رتق و فتق کند.

بنابر این گزارش، فرد متهم گذرنامه‌های رسمی مختلفی نیز در اختیار داشته و به مشتریان خود تحویل داده است. گفته می‌شود که او به کارمندان فرودگاه ترکیه دستمزد می‌داده تا به عکس‌ پاسپورت زیاد دقت نکنند. در فرودگاه فرانکفورت و پس از این که یکی از موارد کلاهبرداری کشف شد، مردی که قبلاً پاسپورت خود را ریز کرده و در توالت ریخته بود، به ایران بازگردانده شد.

گفته می شود برای کسانی که بیش از “نرخ پایه” که حدود ۱۰ هزار یورو بوده، پرداخت کرده‌اند، داستان فرار هم ساخته و پرداخته می‌شده تا آن را تمرین کنند و زمانی که درخواست پناهندگی به مقامات اداره مهاجرت ارائه می‌شود، بتوانند داستانی را تعریف کنند که واقعی به نظر برسد.

در گزارش آمده که متهم از پرونده‌های رسیدگی‌شده ۲۴۷ هزار یورو درآمد داشته است. در حالی که همدستان متهم قبلاً محکوم شده بودند، او چندین سال مخفی بود. این زن در اوت سال گذشته خود را به مقامات آلمانی تسلیم کرد و از آن زمان تاکنون در بازداشت به سر می‌برد و حال مورد محاکمه است.

منبع: دویچه وله فارسی

لینک کوتاه: https://mohajer.news/?p=4329
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
2 1 رای
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
آخرین دیدگاه ها
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه شما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x