شنبه 6 اسد 1403 برابر با Saturday, 27 July , 2024
جستجو
Close this search box.

به گزارش خبرگزاری مهاجر؛ سران اتحادیه اروپا در رابطه با صدور ویزای شنگن قصد دارند برای امنیت بیشتر و کاهش کلاهبرداری، دزدی و تقلب در منطقه شنگن، روند صدور روادید در این منطقه را به صورت دیجیتالی در آورند. اتحادیه در نظر دارد تا با منسوخ کردن برچسب ویزا بر پاسپورت راهکاری برای صدور دیجیتالی ویزا در منطقه شنگن بیابد.

کشورهای حوزه شنگن بر این باورند که صدور آنلاین روادید برای متقاضیان، “آسان‌تر، ارزان‌تر و سریع‌تر” خواهد بود و از این رو تصمیم دارند مراحل صدور ویزا برای منطقه شنگن را به کلی دیجیتالی کنند.

این تصمیم در جریان مذاکرات میان کشورهای اتحادیه اروپا در بروکسل اتخاذ شد. بر اساس شیوه جدید صدور ویزا، متقاضیان از این پس خواهند توانست صرف نظر از کشور هدف درخواست، از یک پلت‌فرم واحد استفاده کنند.

متقاضیان دریافت ویزای شنگن در این پلت‌فرم جدید، هم می‌توانند هزینه‌های مربوط به درخواست ویزا را پرداخت کنند و هم از آن برای بارگذاری اسناد و مدارک مربوط به سفر خود استفاده کنند. به گفته کشورهای عضو پیمان شنگن، این موضوع می‌تواند مراحل صدور ویزا را کارآمدتر و منطقه شنگن را ایمن‌تر کند.

با این حال، این کشورها تاکید کرده‌اند که حتی پس از اجرایی شدن مقررات جدید، ممکن است که حضور فیزیکی شخص برای درخواست ویزا هنوز هم ضروری باشد. از جمله زمانی که فردی برای نخستین بار برای اخذ ویزای شنگن درخواست داده باشد، یا زمانی که فردی، گذرنامه‌ای جدید دریافت کرده باشد و یا این که در داده‌های بیومتریک او تغییراتی صورت گرفته باشد.

اتحادیه اروپا می‌گوید این کار، خطر تقلب، کلاهبرداری و سرقت را کاهش خواهد داد. به گفته کمیسیون اتحادیه اروپا، روش‌های درخواست ویزای شنگن در کشورهای مختلف، هم هزینه‌بر و هم مستلزم مصرف میزان زیادی کاغذ است.

بر اساس یکی از بیانیه‌های منتشر شده، خطر جعل، کلاهبرداری و سرقت با ویزای فیزیکی، به مراتب بیشتر از ویزای دیجیتالی است.

منطقه شنگن که شامل ۲۶ کشور اروپایی است، هیچ‌گونه کنترل مشخص و احراز هویت ثابتی در مرزها صورت نمی‌گیرد. توافق اخیر هنوز باید از سوی کشورهای عضو تایید شود و پس از آن، می‌توان قانون لازم را به صورت رسمی تصویب کرد.

روادید شنگن به افراد امکان می‌دهد حداکثر ۹۰ روز طی هر ۱۸۰ روز از منطقه شنگن بازدید کنند. این منطقه شامل ۲۶ کشور از جمله اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، کرواسی، اسپانیا، سوئد و سوئیس می‌شود.

منبع: دویچه وله فارسی

لینک کوتاه: https://mohajer.news/?p=4761
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
آخرین دیدگاه ها
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه شما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x