جمعه 14 جدی 1403 برابر با Thursday, 2 January , 2025

به گزارش خبرگزاری مهاجر؛ روزنامه گاردین امروز 10 خرداد/جوزا در گزارشی به نقل از کمیته بین المللی نجات نوشت: سران اتحادیه اروپا در رابطه با مهاجران افغانستانی با بی توجهی سرسام آوری رفتار می کند.

این روزنامه افزود: تعداد زیادی از مهاجران افغان در کمپ های پناهجویان در جزایر یونان که بی شباهت به زندان نیستند، روزگار می گذرانند.

این گزارش نشان می‌دهد که کشورهای اتحادیه اروپا در سال ۲۰۲۲ میلادی ۲۷۱ پناه‌جوی افغان را اسکان داده‌اند که ۰.۱ درصدی از مجموع ۲۷۰ هزار پناه‌جوی افغان است که به حمایت دایمی نیاز دارند.

کمیته بین‌المللی نجات، اتحادیه اروپا را به تعهد شکنی‌های مداوم در پیوند به اسکان مجدد و قانونی پناه‌جویان افغان متهم کرده و افزوده که براساس طرحی که در سال ۲۰۲۱ ایجاد شد و آلمان را مکلف به پذیرش ۱ هزار پناه‌جو در هر ماه می‌کرد، این کشور حتی یک تن را نیز اسکان نداده است.

هرچند ۴۱ هزار و ۵۰۰ شهروند افغانستان بین‌ سال‌های ۲۰۲۱ و ۲۰۲۲ از طریق روند تخلیه در کشورهای اتحادیه اروپا پذیرفته‌ شده‌اند، اما کمیته بین‌المللی نجات آن را کافی نمی‌داند.

در گزارش این نهاد آمده است که ۹۰ درصد از پناه‌جویان افغان در اردوگاه‌های جزایر یونان پس از آزمایش‌های صحی دارای علایم اضطراب و ۸۶ درصد دیگر افسرده‌ تشخیص شده‌اند.

دیوید میلیبند، رییس کمیته بین‌‌المللی نجات، گفته است: «بهانه‌ای برای رفتار متفاوت با افغان‌ها و پناهنده‌گانی که مجبور به ترک خانه‌های خود در جاهای دیگر شده‌اند، وجود ندارد.»

او گفته است که پذیرش ۸ میلیون اوکراینی در اتحادیه اروپا به معنای توانایی پذیرش پناه‌جویان از سوی کشورهای این اتحادیه است.

توقع کمیته بین‌المللی نجات از کشورهای اتحادیه اروپا این است که تا پنج سال آینده ۴۲ هزار و ۵۰۰ پناه‌جوی افغان را اسکان مجدد دهند.

گزارش نشر شده شامل پناه‌جویانی است که از مسیرهای ناامن خودشان را تا پشت مرز‌های اتحادیه اروپا رسانیده‌اند. مسیرهایی که هرازگاهی به قیمت جان آنان تمام شده است.

هفته گذشته اجساد ۱۸ پناهجوی افغان که در مسیر رسیدن به اتحادیه اروپا در بلغارستان جان باختند، به کابل رسید و از سوی خانواده‌های‌شان به خاک سپرده شدند.

منبع: 8 صبج

لینک کوتاه: https://mohajer.news/?p=4611
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
قدیمی‌ترین
تازه‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
آخرین دیدگاه ها
پر بازدیدترین ها
0
دیدگاه شما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x