پنج‌شنبه 4 ثور 1404 برابر با Wednesday, 23 April , 2025

ایتالیا ۷۰۰ پناه‌جوی اهل افغانستان را می‌پذیرد

یک رسانه ایتالیایی گزارش داده که ایتالیا توافق‌نامه‌ای را با سازمان «جامعه سنت اجیدیو» و چند سازمان بین‌المللی برای پذیرش ۷۰۰ پناهجوی افغان امضا کرده. این پناهجویان از طریق «دهلیز بشردوستانه» به ایتالیا منتقل خواهند شد.
ایتالیا ۷۰۰ پناه‌جوی اهل افغانستان را می‌پذیرد

به گزارش خبرگزاری مهاجر به نقل از واتیکان‌نیوز، توافقی میان جامعه «سنت اگیدیو»، دولت ایتالیا و چند نهاد بین‌المللی به امضا رسیده است که بر اساس آن، ۷۰۰ پناهجوی افغان از طریق برنامه «دهلیز بشردوستانه» به ایتالیا منتقل خواهند شد.

این توافق‌نامه به منظور حمایت از شهروندان افغان که پس از سقوط کابل، کشور را ترک کرده و در وضعیت دشوار در سایر کشورها زندگی می‌کنند، منعقد شده است. این سند میان وزارت‌های داخلی و امور خارجه ایتالیا، جامعه سنت اگیدیو، سازمان بین‌المللی مهاجرت، کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان و چندین انجمن دیگر امضا شده است.

بر اساس این برنامه، که ادامه توافق قبلی در سال ۲۰۲۱ است، تاکنون ۳۳۸ افغان وارد ایتالیا شده‌اند و تا ماه جولای سال جاری، ۳۶۲ نفر دیگر نیز به این کشور منتقل خواهند شد. این طرح که با حمایت مردمی تأمین مالی می‌شود، تاکنون به ورود بیش از ۸۲۰۰ پناهجو به اروپا کمک کرده و نمونه‌ای از ترکیب همبستگی انسانی و امنیت محسوب می‌شود.

مارکو ایمپاگلیازو، رئیس جامعه سنت اگیدیو، این برنامه را برای افغان‌های فراموش‌شده پس از مهاجرت دسته‌جمعی از کابل، نمادی از امید دانسته و بر اهمیت چنین طرح‌هایی در شرایط بحرانی جهانی تأکید کرده است.

هدف این دهلیز بشر دوستانه، فراهم سازی مسیرهای امن و منظم برای پناهجویان است تا بدون نیاز به سپری کردن مسیرهای خطرناک و غیرقانونی، به کشورهای امن منتقل شوند. بر اساس اطلاعات منتشر شده، مراحل انتقال این افراد در هفته های آینده آغاز خواهد شد و شامل ارائه خدمات اسکان، پشتیبانی روانی، آموزش زبان و ادغام فرهنگی در جامعه میزبان خواهد بود.

برنامه “دهلیز بشردوستانه” که از سال ۲۰۱۶ آغاز شده، با کمک نهادهای بین‌المللی و حمایت‌های مردمی، امکان ورود امن مهاجران آسیب‌دیده به اروپا را فراهم کرده است. این طرح تاکنون زندگی هزاران نفر از پناهجویان در کشورهای مختلف اروپایی را تغییر داده است.

لینک کوتاه: https://mohajer.news/?p=10325
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
WhatsApp
Email
۰ ۰ رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از


۰ نظرات
تازه‌ترین
قدیمی‌ترین بیشترین رأی
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
آخرین مطالب
آخرین دیدگاه ها
پر بازدیدترین ها
۰
دیدگاه شما ارزشمند است، لطفا نظر دهید.x