برخی از خبرگزاری های اینترنتی با استناد به گفته ی داود زارع، در رابطه با آمار زایمان مهاجران افغانستانی اعلام نمودند که «50 درصد از کل زایمان ها در کرج مربوط به زنان افغان است.» پس از انتشار این اظهار نظر، بسیاری از کاربران رسانه های اجتماعی واکنش های شدیدی به آن نشان دادند. و برای بازنشر این اظهار نظر، از عباراتی مانند «آمار هولناک» و «فاجعه بزرگ» استفاده نمودند.
مثلا خبرگزاری تسنیم در رابطه با این موضوع نوشته است که «بیش از ۷۳ درصد زایمانها سزارین بوده است و از این زایمانهای سزارین بالغ بر از ۵۰ درصد مربوط به اتباع بوده است.» اما حتی همین روایت متفاوت تسنیم از خبر منتشر شده از سوی دیگر رسانهها و صفحات مجازی، دقیق و درست نیست.
بر اساس آنچه در وبسایت اداره کل بیمه سلامت استان البرز منتشر شده، داود زارع ضمن اشاره به اینکه «بالغ بر ۷۳ درصد زایمان های استان با عمل سزارین اتفاق افتاده است»، توضیح داده که «در یکی از بیمارستانهای البرز بالغ بر ۵۰ درصد این زایمانها توسط اتباع اتفاق افتاده است.»
آن یک بیمارستان مورد نظر مدیر کل بیمه سلامت استان البرز، بیمارستان کمالی است که به گفته زارع، یک بیمارستان دولتی است و برابر هماهنگیهای استان اتباع خارجی جهت انجام زایمان به این بیمارستان ارجاع می شوند.
در واقع آمار مدیرکل فقط درباره سهم اتباع خارجی از زایمانهای سزارینی سال ۱۴۰۲، در تنها بیمارستانی است که در استان البرز برای این افراد در نظر گرفته شده است و نه تمام زایمانهای استان البرز طی سال ۱۴۰۲.
ضمن آنکه این مقام بیمه سلامت استان البرز بدون تفکیک ملیت و بیان جزییات از سهم اتباع خارجی یاد میکند که میتواند شامل افغانستانیها یا دیگر غیر ایرانیان ساکن در استان هم بشود. بنابراین این ادعای رسانهها و مطبوعات که نیمی از زایمانهای کرج، متعلق به مادران افغانستانی است، از فکتنامه نشان «شاخدار» میگیرد.