درخواست سازمان حامی پناهجویان در آلمان برای تسهیل الحاق خانواده پناهجویان
سازمان حامی پناهندگان در آلمان «پرو ازول»، از دولت این کشور درخواست کرده است که روند الحاق خانواده پناهجویان را تسهیل کند. دولت آلمان در توافقنامه ائتلاف یک سال پیش اعلام کرده بود روند به همرسانی خانواده مهاجران را تسهیل خواهد کرد.
به مناسبت روز جهانی کودک این سازمان تأکید کرد: کودکان مهاجر نباید سالها منتظر پدران و مادرانشان و یا والدین منتظر دختران و پسرانشان باشند، بلکه باید روند الحاق آنها تسریع و آسان شود.
افزون برآن پرو ازول همراه با سازمان خیریه فرانسوی در امور کودکان موسوم به «زمین انسان ها« و دیگر سازمانها از حکومت آلمان خواستهاند که بهخصوص الحاق خواهران و برادران باید، بدون موانع بروکراتیک، ممکن گردد.
خانم ویبکه یودیت، سخنگوی پرو ازول توضیح داد که برای بسیاری خانوادههای متأثر از این وضعیت، توافقنامه ائتلاف بارقهی امید بوده است، اما روند بررسی کارهای آنها بازهم سالها به تأخیر میافتد و به دست آوردن وقت تماس با سفارتها، بسیار دشوار میباشد. او با انتقاد از این وضعیت افزود: «از سالها به این سو، کار کُند ادارات و انبوه پارگرافهای مقررات مانع آن میشوند تا اعضای خانوادههایی که هنگام مهاجرت از هم جدا شدهاند، به زودی دوباره باهم یکجا گردند.»
بیشتر بخوانید: افزایش مهاجر ستیزی علیه اوکراینی ها در لهستان
او افزود که یگانه بهبودی که تا به حال در حکومت ائتلافی آلمان وجود داشته است، توسط دعواهای حقوقی به دست آمده است که در مورد آن در مرحله نهایی، محکمه اتحادیه اروپا تصمیم گرفته است. این محکمه در اول آگوست امسال حکم کرد که خانوادهها و یا کودکان زمانی هم که در جریان بررسیهای حقوقی، به سن بلوغ رسیده باشند، نباید از امکان الحاق خانوادگی محروم شوند؛ در حالی که الحاق خانوادگی از نظر زمانی تا کنون بسیار مشکل بوده است.
حکومت آلمان در ماه اکتبر به درخواست جناح پارلمانی حزب چپ آلمان پاسخ داد که به نمایندگیهای آلمان در خارج دستور داده شده که دستورها در این رابطه را عملی کنند.
خانم یودیت، سخنگوی پرو ازول تصریح کرد که این امر ضروری است و حقوق اروپا آن را تجویز نموده است: «اما از این طریق کاری صورت نمیگیرد. زیرا بسیاری خانوادهها که الحاقشان را احکام قضایی پیشین محکمه اروپا نادیده گرفته بود، بازهم از جانب حکومت آلمان به حالشان رها میشوند.» او تأکید کرد که برای چنین قضایا، به راه حلهای منصفانه نیاز است.
بیشتر بخوانید: 79 درصد مردم افغانستان قادر به تهیه مواد گرمایشی نیستند